LANA PLAHUTAR

Lana Plahutar

Lana Plahutar, prof. kineziologije, Pilates Instructor, Reformer Instructor, PHM Specialist, Director of Pilates Studio Tao©

Baveći se sportom cijeli svoj život i kao logičan slijed upisala sam Kineziološki fakultet u Zagrebu kojeg i 2008. g. završavam i time postajem Profesor Kineziologije.
Kao izborni predmet usmjerila sam  Osnovne kineziološke transformacije i fitness.Kao i svaki fakultet koji daje samo dobru podlogu u području znanja, svoje daljnje školovanje i praksu kao i za vrijeme studija pa tako i dalje, stekla sam radeći u teretani.
Nakon toga sam u sklopu jednog wellnessa bila voditelj dvorane za grupne programe i Pilates.2007. g.  otvaram svoj vlastiti Pilates Studio Tao te svojom kvalitetom rada privlačim mnoge klijente svih dobnih skupina.
Stječem iskustva i daljnju izobrazbu na domaćim i stranim Stott pilates konvencijama i kongresima, a 2007.  sam završila izobrazbu za Pogressive Pilates instruktora.
Naravno, kako smo se širili i rasli u svakom pogledu to ne bi bilo moguće bez mojih suradnica, odličnih učiteljica, prijateljica i kvalitetnih instruktorica, a to su: Ivana

IVANA KARIĆ

Ivana Karić

Ivana Karić Licencirana instruktorica pilatesa, Licencirana Instruktorica fitness programa Reformer, Instructor Trx Instructor

Instruktor grupnog fitnesa uz glazbu, Pilatesa i certificirani TRX instruktor.U svijetu fitnesa i treninga već je punih 15 godina.

Nakon bavljenja raznim sportovima još kao dijete (plivanje, klizanje, gimnastika i sl.) s pravim treninzima kreće već jako rano, krajem osnovne škole u obližnjem fitnes centru gdje igrom slučaja i dan danas još uvijek radi.

Nakon srednje škole završava internu edukaciju centra te kreće s vođenjem grupnih programa svih vrsta od intervalnog treninga,pilatesa, fit boksa i sl.Nakon godina i godina rada i treniranja u manjim i većim fitnes centrima 2014.godine uz Pravni fakultet upisuje i edukaciju za Instruktora grupnih programa uz glazbu na katedri za sport Veleučilišta Magistra, uz vrhunsko mentorstvo kineziologinje Amike Tomčić koja je između ostalog jedna od prvih u Hrvatskoj uvela Pilates kao program u vlastitom centru.

2015. nakon pružene prilike i suradnje s prof. Lanom Plahutar upisuje edukaciju za TRX certificiranog instruktora suspenzijskog treninga te tako na kraju spaja bodyweight trening s Pilatesom za što bolju stabilizaciju trupa i jačanje svih mišićnih skupina.

Svoje znanje usavršava i nadograđuje na raznim konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu te radi kao vanjski suradnik na Katedri za tjelesnu kulturu Filozofskog fakulteta u Zagrebu.  Za sebe kaže da ne može zamisliti život bez sporta, treninga te motivacije i veselja koje joj pruža svakodnevni rad s klijentima. “Koliko ja pružim njima, neusporedivo je koliko ljubavi, pažnje i dobre volje poklone i oni meni.  Kako kažu pretvori hobi koji voliš..u posao koji radiš i bit ćeš najsretniji na svijetu.” 🙂

Romana Tea Kirinić

Romana Tea Kirinić

Romana Tea Kirinić

Romana Tea Kirinić je magistar kineziologije od 2018., a usmjerila je kondicijsku pripremu sportaša. Od malih nogu je u sportu, pa je tako obilježena željom za osobnim napretkom. Tu želju će rado prenijeti i vama, kroz metodski pristup i edukaciju, a potom praksu. Romana je nekad postizala vrhunske atletske rezultate u sprintu, a danas je prvakinja i rekorderka Hrvatske u dizanju utega, powerliftingu.