LANA PLAHUTAR

Lana Plahutar

Lana Plahutar, prof. kineziologije, Pilates Instructor, Reformer Instructor, PHM Specialist, Director of Pilates Studio Tao©

Baveći se sportom cijeli svoj život i kao logičan slijed upisala sam Kineziološki fakultet u Zagrebu kojeg i 2008. g. završavam i time postajem Profesor Kineziologije.
Kao izborni predmet usmjerila sam  Osnovne kineziološke transformacije i fitness.Kao i svaki fakultet koji daje samo dobru podlogu u području znanja, svoje daljnje školovanje i praksu kao i za vrijeme studija pa tako i dalje, stekla sam radeći u teretani.
Nakon toga sam u sklopu jednog wellnessa bila voditelj dvorane za grupne programe i Pilates.2007. g.  otvaram svoj vlastiti Pilates Studio Tao te svojom kvalitetom rada privlačim mnoge klijente svih dobnih skupina.
Stječem iskustva i daljnju izobrazbu na domaćim i stranim Stott pilates konvencijama i kongresima, a 2007.  sam završila izobrazbu za Pogressive Pilates instruktora.
Naravno, kako smo se širili i rasli u svakom pogledu to ne bi bilo moguće bez mojih suradnica, odličnih učiteljica, prijateljica i kvalitetnih instruktorica, a to su: Ivana

 

Romana Tea Kirinić

Romana Tea Kirinić

Romana Tea Kirinić

Romana Tea Kirinić je magistar kineziologije od 2018., a usmjerila je kondicijsku pripremu sportaša. Od malih nogu je u sportu, pa je tako obilježena željom za osobnim napretkom. Tu želju će rado prenijeti i vama, kroz metodski pristup i edukaciju, a potom praksu. Romana je nekad postizala vrhunske atletske rezultate u sprintu, a danas je prvakinja i rekorderka Hrvatske u dizanju utega, powerliftingu.