Bedra-Trbuh-Leđa-Stražnjica je program za učvršćivanje navedenih mišićnih skupina i oblikovanje tijela. Jednostavnim kombinacijama vježbi u kretanju provodi se zagrijavanje koje traje 15-20 minuta, a nakon toga se rade ciljane vježbe snage uz korištenje različitih rekvizita što omogućuje zanimljive satove, izbor velikog broja vježbi i raznovrsne kombinacije. Svi koraci i vježbe su Lo Impact što znači da nema trčanja, skokova i poskoka.
Čvrsti mišići trupa (core, prirodni zaštitni korzet) i stražnjice preduvjet su za očuvanje zdravlja kralježnice, optimalno funkcioniranje tijela u svakodnevnom životu kao i bavljenje zahtjevnijim tjelesnim aktivnostima.
Vježbe snage i mišićne izdržljivosti provode se koristeći samo težinu vlastitog tijela ili uz pomoć različitih rekvizita – bučica, elastičnih guma, traka, štapova ili malih lopti. Sat završava vježbama istezanja i opuštanja aktiviranih mišića.
U ovom programu mogu sudjelovati i osobe s lakšim problemima koštano-zglobnog sustava, početnici, mlade mame nakon poroda, seniori kao i svi koji žele lijepo oblikovano tijelo.